Vraag & Aanbod

Dit is het vraag & aanbod-overzicht van BedrijfsovernameNederland.
Op dit unieke gedeelte van de website worden te koop staande en te koop gevraagde bedrijven in Nederland samengebracht.
 
Klik op één van de onderstaande branches en kijk of er voor u een geschikt bedrijf tussen staat.

Garagebedrijf te koop/Automobielbedrijven

Tuincentra

Tweewielerzaken

Tuincentrum

Laatste nieuws

Nieuws item1 Vrijblijvend onderhoud?.  
 Een vrijblijvend onderhoud over uw bedrijfsovername zonder torenhoge factuur te ontvangen, neem dan contact met ons op.  Onze naam BedrijfsovernameNederland zegt het al: Nederland is ons werkgebied.
 
Nieuws item 2 Waar moet ik mijn bedrijf vestigen?  24 februari 2017
De KVK heeft samen met het CBS een site gemaakt waar ondernemers kunnen zien waar ze zich het beste kunnen vestigen qua concurrentie, inkomen, aantal inwoners. Inmiddels zijn er 1700 scans gemaakt en maakt het mogelijk vestigingsgebieden met elkaar te vergelijke de nieuwe wet mogen bij arbeidscontracten korter dan 6 maanden geen proeftijd meer worden opgenomen.

Nieuws item 3 Hoger omzet autobranche 2016 dan in 2015
De omzetstijging bedroeg 2% maar in het vierde kwartaal werd minder omgezet dan een jaar geleden. De omzet nieuwe auto's bij de dealers daalde  met 5%.

Nieuws item 4 Te koop investeringsobject met hoog rendement
Goedlopend garagebedrijf met tankstation omgeving Haarlem
Zie rubriek vraag& aanbod op onze site

Nieuws item 5 90.000 vacatures bij MKB bedrijven. 24 februari 2017
Eind 2016 stonden er dit grote aantal vacatures openDe forfaitaire aftrek voor kinderen onder de 21 verdwijnt uit de aangifte per 1 januari 2015. Een stijging van 22% t.o.v. een jaar eerder. Bij bedrijven tot 50 werknemers stonden 60.000 banen open. Bron CBS
 
Nieuws item 6 waardebepaling bedrijf steeds meer noodzakelijk
De waardebepaling van bedrijven is steeds meer noodzakelijk om een juiste verkoopprijs vast te stellen. Nog steeds gebeurt het dat die waarde vanuit de eigen behoeften wordt vastgesteld. Dit heb ik nodig om mijn schulden te kunnen betalen en dit voor mijn pensioen. Echter realistisch is het niet. De cahflow van uw bedrijf en klantenkring bepalen de waarde en niet andersom.